Цената на атрактивен имот е свалена със 166 500 лева при

...
Цената на атрактивен имот е свалена със 166 500 лева при
Коментари Харесай

Смъкнаха със 166 000 лева цената на атрактивен имот

Цената на атрактивен парцел е свалена със 166 500 лв. при следващия опит на данъчните да го продадат. Става дума за шестетажна административна постройка в центъра на Хасково с разгърната застроена повърхност от 3379 кв.м. На първия търг началната цена на търга беше 1 248 750 лева, стана 832 500 лева, а в този момент е 666 000 лева, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg

Имотът е собственост на " Хасково табак " АД, част от " Булгартабак Холдинг ", които и досега имат остатъчни дялове в него. Дружеството беше оповестено в разпродажба в края на 2006 година, само че окончателното преустановяване на активността е отлагано на няколко пъти. 

Търгуваният парцел се намира на ул. " Васил Левски " № 4 в Хасково. Районът е благоустроен и в непосредствена непосредственост има магазини, лечебни заведения, учебни заведения, комфортни за паркиране зони. Ситуирането на постройката в този регион основава удобни условия за експлоатирането й като административен център. Обектът е с добра транспортна досегаемост.

Сградата включва три корпуса, като главният е на шест етажа, има  топла четириетажна връзка на изток и топла едноетажна връзка на север. Основният корпус съставлява административна постройка, с кабинети на петте етажа и зала на шестия етаж. Техническото положение на постройката е приемливо. Всички довършителни работи в постройката се нуждаят от ободряване и ремонт.

Тайният търг ще се организира на 11 август 2022 година от 10:00 ч., а до 5 август искащите да вземат участие в наддаването би трябвало да внесат депозит в размер на 133 200 лева по сметката на ТД на НАП-Пловдив офис Хасково. Огледи могат да се вършат от 18 юли до 5 август, след авансово конкретизиране с обществения реализатор водещ продажбата. Това е последният опит за продажба на атрактивния парцел.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР